2019-20 Eğitim ve Öğretim Dönemi Başlıyor

Turkuaz Anaokulu alanında uzman eğitmenlerle, tertemiz, geniş ve ferah sınıflarında siz değerli velilerimizin en değerli varlıkları için hazır…

Çocuk Gelişimi mezunu üniversite Mezunu Öğretmenlerimizin Gözetiminde, her zaman temiz ve hijyenik sınıflarda sağlık açısından tüm denetimlerden geçmiş, CE belgeli, bol ve çeşitli oyuncaklarla çocuklarımız çok güzel vakit geçiriyor, faydalı ve zengin aktivite programlarıyla hayata hazırlanıyor.

Kurumumuz ekstra geniş merdiven boşluğu, üst düzey güvenlik önlemleri, kendi mutfağımızda kaliteli, helal ve temiz malzemeler kullanılarak yapılan taze ve besleyici gıdalar ile sizlere layık olmaya çalışırken standartları yeniden belirliyor.

Kaliteli ve hesaplı bir okul öncesi kurum arayanlar için Turkuaz Anaokulu Yenimahalle ve Etlik çevresi için en mükemmel tercih olacaktır.

2019-20 Eğitim ve Öğretim Yılı için Kayıtlarımız devam ediyor….