“BİR İNSANI SEVMEKLE BAŞLAYACAK HER ŞEY” demiş şair

“BİR İNSANI SEVMEKLE BAŞLAYACAK HER ŞEY” demiş şair,

Biz de Turkuaz’da önce sevmekle başladık Emir Efe’yi şekillendirmeye. Başlangıçta kendini yerden yere atan gitmemek için ayak direten oğlumun koşa  koşa  TURKUAZ’a gidişini sevinerek izliyorum.

Özveriyle ve sevgiyle çalışan kanatlı melekler var TURKUAZ’da. Biz ebeveynler evde yemek yediriyoruz; öğretmenleri yemek yemeği öğretiyor. Biz tuvalete götürüyoruz; onlar tuvalet adabını öğretiyor, yani çocuğumuzu hayata hazırlıyorlar.

Yanlış olan davranışlarımız konusunda bizlerle görüşüp; bizleri uyarıyorlar. Bazı günler biz de öğrenci olup karşılarına diziliyoruz veli günlerinde. Ne yapsınlar sadece çocuklarımızı  değil; bizi de çocuklarımıza nasıl davranmamız hususunda yetiştiriyorlar.

Temizlik, uyku düzeni, kahvaltı ve öğle yemeği konusunda hiçbir soru işareti kalmıyor aklımda Emir Efe’yi yollarken. Sanki bir akrabama yollar gibi yolluyorum. Eğitimlerine ve disiplinlerine olan güvenim de sonsuz tabi ki. Ama sırası var her şeyin TURKUAZ’da. Eğitime öğretime ilk adımlarını atan çocuklarımızı ürkütmeden başlıyorlar işe.

İlk başlarda tabi ki biraz tedirgindim. Biricik oğlumu emanet edecektim. Ama şimdi gönül rahatlığıyla yolluyorum. Önümüzdeki yıl inşallah biricik kızımı da emanet edeceğim.

İYİ Kİ VARSIN TURKUAZ İYİ Kİ SİZİNLE TANIŞMIŞIZ.

Emir Efe Aksoy’un annesi Semra Aksoy