Hani hep söylenen bir söz vardır ya;

Hani hep söylenen bir söz vardır ya; ana kucağından , asker ocağına diye, bence ana kucağından sonra mutlaka uğranması gereken bir Ocak daha var. TURKUAZ KREŞ VE ANAOKULU
Neden sorusunu duyar gibiyim Bunun tek bir sebebi yok, o kadar çok sebebi var ki. En önemlisi de öpmeye, koklamaya kıyamadığınız minik yavrunuzu hiç bilmediğiniz, tanımadığınız, güvenebilir miyim acaba ? dediğiniz kişilere emanet ediyorsunuz ve izliyorsunuz. Bende çalışan bir anne olarak oğlumun kreşe gitme vakti geldiğinde tüm endişeleri ve tedirginlikleri yaşadım. Ancak anladım ki doğru adresteyim. TURKUAZ KREŞ VE ANAOKULU. İzledim, gözlemledim, her şey yolundaydı. Özellikle çocuğum 39°C ateşli ve ayakta zor duruyorken kreşe gitmek istediğinde yanılmadığımı fark ettim. Bu başarı siz değerli eğitimcilerimizin.
İki yıl boyunca oğlumun ve kendimin her yönüyle sağlam ve sağlıklı bilgiler ile donatıldığına inanıyorum. Gelecekte de başarılarınızın daim ve kalıcı olması dileğiyle. Tüm öğretmenlerimizin ve çalışanların emeğine yüreğine sağlık. Özellikle Sema Öğretmenim siz BİİİİR TANESİNİİİİZ.
Tarık Emre TAŞKAN annesi MEŞURE TAŞKAN