Hedeflerimiz

Çocukların duygusal, sosyal, psiko-motor, bilişsel, öz bakım ve dil gelişimlerini desteklemek ve onları temel eğitime hazırlamak.
Çoklu zeka ve tam öğrenme yaklaşımını temel alarak çocukların yaparak ve yaşayarak öğrenmelerini sağlamak.
Çocuğun sevgi, şefkat, ilgi ve ihtiyaçlarını gidermesine sorulumluluk duygusunun gelişmesine yardımcı olmak.
Çocukların yaşlarına uygun ilgi ve ihtiyaçlarına cevap verebilecek ortam ve materyaller bulundurmak ve oluşturmak.
Çocuğun problemleri ile yakından, ilgilenerek ailesiyle kurum ve aile etkileşimi kurarak ruh sağlığına önem vermek, sevgi dolu bir ortamda güven içinde büyümesine yardımcı olmak.
Özellikle önce güvenlik olmak üzere uygun bakım (temizlik, beslenme…) koşulları altında gelişmelerine yardımcı olmak.
Çocukların gelişim alanlarını desteklemek için yeterli sayıda, çeşitte ve uygunlukta uyarıcı materyal sağlamak (sesli, renkli, ışıklı farklı boyutta oyuncaklar vs)
Çocukların boy ve kilo takibinin yanı sıra diğer gelişim alanlarını da gözlemlemek ve değerlendirmek.
Çocuğun gelişimi sırasında iyi alışkanlıklar kazanmasına imkan sağlamak
Çevresiyle ve arkadaşlarıyla olumlu ilişkiler kurmasını sağlamak.
İyi, doğru ve güzel hareketlerinde serbest olmaya, duygularını, düşüncelerini çeşitli yollarla ve doğru bir şekilde ifade edebilmesine yardımcı olmak.
Kendine güven duymasını sağlamak, kendine karşı olumlu bir tavır geliştirmek, güçlü bir kişilik sahibi olmasına yardımcı olmak.
Çocukların kendilerini tanımaları , başkalarını tanımaları ve kendi yaş grubundaki diğer çocuklarla uygun iletişim becerileri kurmalarına yardımcı olmak.
Çocukların yaşlarına ve yeteneklerine göre çeşitli bilgiler edinmesi kazandığı bilgi ve kabiliyetlerini toplumun yararına olacak yönde kullanabilmesini sağlamak – sosyalleşmesine yardımcı olmak.
Eğitim programımızın temeli olan Çoklu Zeka ve Tam Öğrenme Metodlarını en etkin şekilde uygulayabilmek.
Okul öncesi eğitim alanında en son ortaya çıkmış öğrenme ve öğretme yöntemlerini takip ederek programımızı güncelleştirmek.
Sorumluluklarının bilincinde ailesi, arkadaşları, öğretmenleri ve çevresi ile etkili iletişim kurabilen, soran, sorgulayan, araştıran çağın gerektirdiklerini izleyen yaratıcı düşünceyi besleyen bireyler yetiştirmektedir.