MERHABA TURKUAZ AİLESİ

09/08/2010 hayatımdaki özel tarihlerden biri oğlumla geçirdiğim uzun bir birliktelikten sonra ücretsiz iznimin bitmesi ile birlikte ayrılığın, oğlum için ise dış dünyaya attığı adımın başlangıcı.
Yakın çevremin kreşe vermeyin evde bakıcı tutun baskılarına aldırmayarak ancak yine de içimde acaba iyi mi ettik endişesi taşıyarak başladığımız turkuaz kreş ve anaokulunda bugün iyi ki biz de varız diyebileceğim noktadayız.
İlk hafta hep ağlayarak gönderdiğim oğlum ilerleyen zamanda yıllık izin aldığım bir hafta boyunca bu defa kreşe gidebilmek için ağladı. 4 ay gibi kısa bir zamanda sabahları telefonumun çaldığında “çabuk servisim geldi koşalım” diyecek hale geldi. Oğlum kısa bir sürede küçük yaşına rağmen bizimle sohbet eden sorumluluğunu bilen gerektiğinde teşekkür eden hata yaptığında özür dileyen kreşini seven sevgi dolu cıvıl cıvıl bir çocuk oldu. Oğlumun bu derece sosyal bir çocuk olmasını arkadaşlarını ve okulunu sevmesini sağlayan benim içimi rahatlatan anne şefkatini aratmayan başta grup öğretmenimiz olmak üzere bizleri güler yüzle tatlı dilleri ile karşılayan tüm öğretmenlerinize anneanne diyecek kadar kendine yakın hissettiği bakıcı annemize çocuklarımızı itinayla getirip götüren servisimize kısacası tüm Turkuaz kreş ve anaokuluna sonsuz teşekkürlerimizle.
Berkay ANIK Velisi Nevin ANIK