Giriş

Çocuklarımızın yeteneklerinin erken yaşlarda keşfedilmesi ileriki yıllarda bu yeteneklerin geliştirilmesi için oldukça önemlidir.

Gelecek için en iyi başlangıcı hedefliyoruz.

Çocuklarımızın dünyayı keşfi onların sosyal hayatta özgüveni daha yüksek bireyler olarak yetişmesine destek olur.

Sorgulayıcı ve araştırmacı bireyler olarak topluma kazandırdığımız çocuklarımız iletişim yeteneği gelişmiş, kendini tanıyan ve tanıtabilen bireyler haline geliyorlar.

Okul öncesi eğitimin tüm aşamalarının ve çocuğun fizyolojik – psikolojik gelişiminin takibi ve değerlendirilmesi uzman psikologlarımız tarafından yapılmaktadır. Aynı zamanda sürekli veli iletişimi, velilerimize yönelik uygulama ve seminer programları, aile toplantıları ile süreç eksiksiz bir biçimde yönetilmekte, okul – aile işbirliği ile çocuklarımızın hayata hazırlığı mükemmel şekilde düzenlenmektedir.